Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

despescu_bogdan_ipjNoul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Bogdan Despescu, adus în Ploieşti tocmai de la Buzău, vine cu planuri mari la conducerea poliţiei prahovene.

„Vin cu cele mai onorabile gânduri, sunt conştient de responsabilitatea acestei numiri, cunosc problematica judeţului Prahova, având în vedere că până acum am activat în Buzău iar infractorii nu au graniţe”, spune noul şef al IPJ Prahova.

Bogdan Despescu este decis să evalueze activitatea poliţiştilor prahoveni, despre care spune că a auzit că sunt „foarte performanţi”. Întrebat cum se va descurca cu noii colegi, care ar putea fi nemulţumiţi de faptul că şef la Poliţia Prahova a fost adus un buzoian,  comisarul şef Bogdan Despescu a răspuns că este conştient de faptul că vor exista nemulţumiri, dar crede că va putea să gestioneze situaţia.

„Poliţiştii mulţumiţi sunt puţin performanţi. Intervine relaxarea”, a concluzionat noul şef al IPJ Prahova.

Comisarul şef de poliţie Bogdan Despescu a fost numit şef al Poliţiei Prahova prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor în urmă cu o săptămână, la data de 4 aprilie, el urmând a ocupa această funcţie în următoarele şase luni.

Despescu a declarat că de atunci şi până azi a petrecut la Ploieşti 24 de ore, întrucât a fost ocupat să predea atribuţiile aferente funcţiei de adjunct al şefului IPJ Buzău, funcţie pe care a ocupat-o în ultimii cinci ani. (Daciana Ilie)

Back To Top