Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prognoza pentru intervalul 9 - 22 aprilie, publicată de Administrația Națională de Meteorologie, arată că ne așteaptă zile cu temperaturi de început de vară. Săptămâna viitoare, însă, vremea se mai răcește, iar probabilitatea de ploi este ridicată în mai toate regiunile.

În Muntenia, temperaturile maxime vor marca o creștere ușoară până la jumătatea acestei săptămâni, astfel că, media la nivelul întregii regiuni vor atinge valori de 22 de grade, după care valorile vor fi în scădere treptată până în data de 16 aprilie când se vor înregistra aproximativ 16 grade. Spre finalul intervalului vor înregistra o ușoară creștere, spre medii de 19...20 de grade. Minimele nocturne vor debuta cu mici variații, în medie de 5...7 grade, dar vor înregistra o creștere în intervalul 11-14 aprilie când vor atinge valori medii în jurul a 8 grade. După 16 aprilie vor scădea la valori de 5...6 grade.

 Probabilitatea de apariție a ploilor, pe arii restrânse și în general slabe cantitativ, va fi mai ridicată în intervalul 13 – 22 aprilie.

Cel mai cald  va fi în Banat, Crișana și Maramureș, unde în cursul acestei săptămâni maximele pot ajunge ușor la 24 - 25 de grade Celsius.

La munte, vremea va fi caldă în intervalul 9-12 aprilie, când media regională a temperaturilor maxime se va situa între 12 și 14 grade, iar a celor minime între 2 și 4 grade. După acest interval valorile termice vor fi în scădere treptată până în 19 aprilie, astfel încât mediile maximelor vor coborî de la 14 grade până spre 6 grade, iar minimele de la 4...5 grade spre valori de -2...0 grade. Ulterior vor marca o creștere ușoară, astfel că spre finalul intervalului valorile diurne vor înregistra în medie 8 grade, iar cele nocturne în jurul a 0 grade. Până în data de 13 aprilie precipitațiile se vor semnala doar sporadic, pe spații restrânse și vor fi în general slabe cantitativ. În intervalul 13 – 22 aprilie acestea se vor manifesta cu o frecvență mai mare și, foarte probabil, ca în intervale scurte să fie și mai însemnate cantitativ.

Back To Top