Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ITM a aplicat în județ, în luna martie, amenzi de peste 400.000 de lei, cele mai multe pentru angajatori care au fost prinși utilizând la muncă persoane pentru care nu întocmiseră formele legale.

În urma celor 270 de controale derulate de Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, în luna martie, în domeniul relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă,  inspectorii au aplicat amenzi de 372.000 de lei, dintre care 240.000 numai pentru munca la negru, în cazul a 11 angajatori care utilizau 56 de persoane fără a le fi întocmit forme legale de muncă.

În aceeaşi perioadă, și în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 108 de controale şi 99 de angajatori au fost sancţionaţi. S-au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei.

În luna martie, angajatorii din Prahova au comunicat către ITM 13 evenimente care, în urma cercetărilor efectuate de către inspectori, vor fi încadrate sau nu ca accidente de muncă, se mai arată în bilanțul instituției pe luna martie. ”În ciuda avertismentelor pe care le lansăm prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție,  constatăm  că  munca  nedeclarată rămâne  în  continuare un   fenomen îngrijorător.  Considerăm că demersul  pentru  declararea  muncii trebuie să vină și din partea lucrătorilor. Conștientizarea beneficiilor trebuie să fie mai importantă decât teama angajatorilor de a fi controlați și amendați. Ne propunem să facem  campanii  de  informare, prin  educarea  lucrătorilor  asupra  avantajelor  muncii legale:  un  câștig  mai  bun  pentru  pensie,  protecție  socială, protejarea drepturilor în instanță, accesul la credite bancare. În perioada următoare, vom intensifica acțiunile de control,  în special în sectoarele incidente, cum sunt șantierele și activitățile conexe în construcții, serviciile, lucrările agricole. Atenționăm companiile cu profil în construcții să se asigure de deplina legalitate a activităților pe care le desfăşoară, prin întocmirea contractelor  individuale  de muncă, respectarea normelor de securitate și sănătate în muncă și instruirea personalului”, a declarat Dantes Nicolae Bratu, inspector general de stat.

Back To Top