Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alunecare teren scorteniPrefectura Prahova a anunţat miercuri că încă se fac deplasări pe teren pentru constatarea pagubelor produse de alunecările de teren din luna martie, fiind desemnate trei echipe mixte, care au şi rolul de a evalua lucrările de reparaţii necesare şi care ar urma să definitiveze rapoartele până luni. În momentul de faţă, mai trebuie făcute evaluări în 19 localităţi din judeţ, din totalul celor 27 afectate luna trecută de calamităţi naturale. Autorităţile judeţene au anunţat şi că, după finalizarea centralizării, Guvernul ar putea solicita bani de la Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene.

27 de localităţi din Prahova au fost afectate de alunecările de teren şi inundaţiile din luna martie, conform centralizării făcute de autorităţile judeţene, care anunţă că, potrivit legislaţiei în vigoare, o comisie mixtă, compusă din reprezentanţi ai primăriilor, Consiliului Judeţean şi ISU, trebuie să facă o evaluare a pagubelor. Conform datelor prezentate miercuri de Prefectură, aceste echipe mai trebuie să ajungă în 19 localităţi, pentru evaluarea pagubelor, mai precis în Şotrile, Aluniş, Slănic, Comarnic, Lapoş, Dumbrava, Salcia, Râfov, Vadu Săpat, Gornet, Sângeru, Poiana Câmpina, Teişani, Urlaţi, Bătrâni, Cornu, Jugureni, Adunaţi şi Măneciu. "Au fost desemnate trei echipe mixte care se deplasează în aceste localităţi, pentru constatarea pagubelor produse de alunecări şi evaluarea lucrărilor necesare, astfel încât luni să avem o situaţie finală, pe care să o trimitem la Bucureşti ", a declarat prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea. Autorităţile judeţene spun că există speranţe ca, în urma centralizării datelor, Guvernul României să obţină un sprijin financiar de la Fondul de Solidaritate al UE.

Informaţia vine după ce, tot miercuri, Prefectura a confirmat că Guvernul a alocat 12 milioane de lei pentru judeţul Prahova, pentru îndepărtarea efectelor calamităţilor. Banii vor fi repartizaţi la Consiliul Judeţean şi şase primării, prioritate având cazurile în care erau afectate drumuri importante care, nereparate, ar fi putut duce la izolarea unor comunităţi locale. Mai multe detalii găsiţi AICI. Alături de Buzău, Prahova ocupă primul loc în clasamentul naţional în privinţa alocărilor din fonduri guvernamentale în urma alunecărilor şi inundaţiilor produse în această primăvară.

Back To Top