Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Clasa pregatitoareCea mai mare parte a cererilor depuse în prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare a fost aprobată. De joi, părinții pot depune noi cereri pentru copiii rămași neînscriși și pentru cei care nu au participat la etapa precedentă.

 

Noile cereri pot fi depuse în perioada 12-18 aprilie, pentru copii care împlinesc 6 ani până la 31 august sau după această dată, în cazul în care evaluarea psihosomatică a arătat că au o dezvoltare corespunzătoare pentru înscrierea în învățământul primar.

Părinții pot opta pentru unitățile de învăățământ în care au rămas locuri libere, după prima etapă a înscrierilor. De această dată, cererile vor cuprinde, însă, trei opțiuni, înscrise în ordinea preferințelor. Cererea trebuie depusă la școala trecută prima pe listă.

Locurile disponibile pentru etapa a doua au fost afișate AICI.

În primă fază, copiii vor fi repartizați în funcție de prima opțiune, apoi o comisie special desemnată în acest scop va rezolva cazurile rămase nesoluționate, în funcție de a doua, respectiv a treia opțiune, respectând criteriile generale și specifice prevăzute de metodologie.

La finalul primei etape a înscrierilor, Ministerul Educației a anunțat că au fost admise 152.872 de cereri, adică 99,2% din cele 154.102 introduse și validate. 

Dintre cererile aprobate, 130.152 au fost admise la prima opțiune făcută pentru școala de circumscripție, 21.132 la prima opțiune făcută pentru altă școală, iar 675 la a doua opțiune făcută pentru școala de circumscripție.

Cele peste 1.000 de cereri nesoluționate vor fi rezolvate în perioada 12-18 aprilie, rezervată celei de-a doua etape a înscrierilor.

În Prahova, au fost aprobate 99,1% din cererile depuse în prima etapă, fiind ocupate deja 4.695 de locuri.

 

Back To Top