Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

arestatPolițiștii prahoveni au reținut, zilele acestea, în județ, trei persoane care erau date în urmărire, în SUA și Grecia, pentru comiterea a diverse infracțiuni.

Polițiștii prahoveni au depistat, luni, în județ, doi bărbați căutați de autorităţile judiciare din S.U.A pentru constituire a unui grup infracțional organizat, frauda informatică, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acceptarea operațiunilor financiare în mod fraudulos. Pe numele acestora, fusese emisă  o solicitare de arestare preventivă în vederea extrădării, în conformitate cu Tratatul de extrădare dintre România și SUA ratificat de Parlamentul României prin Legea nr. 111/2008, a precizat IJP Prahova, anunțând că au fost conduși la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, unde s-a dispus reţinerea lor pentru 24 ore. Ei vor fi prezentați Curţii de Apel Ploieşti, pentru ca instanța să dispună asupra extrădării către autorităţile judiciare din S.U.A.

Tot în ultimele zile, polițiști de investigații criminale din cadrul Biroului Urmăriri au depistat un prahovean de 39 de ani pe numele căruia autoritățile judiciare din Grecia au emis un mandat european de arestare, în vederea depistării, reţinerii şi extrădării, conform art. 26 din Convenţia de Aplicare a Acordului Schengen, pentru comiterea a două infracțiuni de furt în circumstanțe agravante și în formă organizată, prevăzute şi pedepsite de Codul Penal grec.

În cazul acestuia, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel Ploiești a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile, urmând să hotărască asupra extrădării către autoritățile judiciare din Grecia. 

Back To Top