Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

fructe halele centrale control pol loc plPoliţia Locală Ploieşti a efectuat joi un control pe platoul Halelor Centrale şi a aplicat mai multe amenzi pentru comercianţi, principala neregulă constatată vizând etichetarea mincinoasă. Mai exact, după verificarea certificatelor de provenienţă, poliţiştii locali au observant că fructele şi legumele din import erau prezentate pe tarabe şi vândute drept produse româneşti. Mai bine de jumătate dintre comercianţii verificaţi au fost sancţionaţi.

"Poliția Locală Ploiești prin Serviciul Control Comercial a desfășurat în cursul zilei de joi, 12.04.2018, o acțiune  de verificare în piața agroalimentară de pe platoul Halelor Centrale, în vederea prevenirii și combaterii actelor de comerț ilicit. Astfel, au fost controlate 15 societăți comerciale, dintre care 8 au fost sancționate pentru expunerea spre vânzare a unor cantități de fructe și legume din import, ca fiind marfă românească. În consecință, polițiștii locali au aplicat amenzi în valoare de 8.500 lei, conform art. 17.5 din H.C.L. 228/2006  privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului", se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Poliţia Locală.

"Pentru intervenția operativă la fața locului a polițiștilor locali, cetățenii sunt sfătuiți să anunțe la dispeceratul instituției - la numărul de telefon 0244/954 - neregulile constatate în piețele ploieștene, cu menționarea indicativului mesei unde își desfășoară activitatea agentul economic", se încheie comunicatul.

Back To Top