Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Controalele derulate de Poliția Locală, la finalul săptămânii trecute, s-au lăsat cu amenzi pentru rețelarii care intervin pe strîzile din Ploiești.

Poliția Locală Ploiești prin Serviciul Disciplină în Construcții a efectuat, la finalul săptămânii trecute, controale pe raza muncipiului cu privire la respectarea prevederilor legale de către furnizorii de utilități, care execută lucrări de intervenție la rețelele edilitare. Într-un bilanț dat publicității luni de instituția amintită, reprezentanții Poliției locale Ploiești anunță că au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 lei - conform H.C.L. nr. 337/2008 privind stabilirea modalității de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești. Concret, polițiștii locali au constatat nereguli în cazul lucrărilor executate pe străzile Cavalului/Lupeni, Cornățel, Vasile Conta, Chimiei/Matei Basarab, Carol Davila. Amenzile au fost aplicate pentru nerespectarea termenelor de finalizare a lucrărilor, refacerea necorespunzătoare a covorului asfaltic și nerespectarea procedurii de readucere a domeniului public la starea inițială.

Back To Top