Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cinci elevi au fost acroșați, marți dimineață, în fața Colegiului "Mihai Cantacuzino" din Sinaia, de o mașină la volanul căreia se afla o șoferiță în vârstă de 18 ani care abia a obținut permisul de conducere.

 

Potrivit IJP Prahova, accidentul a avut loc pe aleea care se formează din DN 1, în curtea colegiului. Trei elevi ar fi fost loviți ușor, ei primind îngrijiri la fața locului, din partea unui echipaj de la Ambulanță.

Cea care ar fi provocat accidentul este, la rândul ei, elevă. Conducătoarea auto are numai 18 ani și ar fi primit permisul de conducere în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Update: Potrivit reprezentanților IJP Prahova, două dintre cele trei victime au fost transportate la spital. Este vorba despre doi elevi în vârstă de 18 ani.

Sursa citată menționează că șoferița care a provocat accidentul avea permisul auto de marțea trecută.

Update: IJP Prahova a anunțat că alți doi elevi au ajuns la spital, în urma accidentului de marți dimineață. Medicii au stabilit că patru dintre victime au suferit doar contuzii, dar a cincea a avut nevoie de internare, prezentând fractură de os maxilar, fractură de ram mandibular și contuzie genunchi drept.

Foto ilustrație

Back To Top