Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un șofer din Prahova atrage atenția asupra unei escrocherii încercate pe drumurile din preajma Ploieștiului. Acesta a fost la un pas de a cădea victimă țeparilor, dar a intuit povestea lor e cusută cu ață albă și chiar a reușit să filmeze o parte din scena trăită.

Scenele s-au petrecut pe drumul care leagă localitatea Buda de Centura de Vest a Ploieștiului, a povestit șoferul, pentru observatorulph.ro. Doi indivizi cu un model mai vechi de AUDI A4 break, de culoare bleumarin, au oprit pe marginea drumului, cu autoturismul pus pe avarii.  În timp ce unul stătea în mașină, celălalt făcea semn șoferilor, sugerând că ar fi rămas în pană de carburant. Conducătorul auto spune că a oprit inițial, să vadă despre ce este vorba, dar, fiind la curent cu această metodă de operare, a scos imediat telefonul și a spus că va suna la poliție. Individul care inițial spunea că a rămas în pană de motorină a urcat rapid în mașină și a demarat, nu înainte de a-l înjura pe cel care a și reușit să filmeze, mai relatează șoferul citat de observatorulph.ro.  

Din descrierea martorului, mașina are numere de Bulgaria, iar unul din cei doi indivizi bruneți are aproximativ 40-45 de ani, 1,75 m și în jur de 120 de kilograme.

Vedeți

.be" target="_blank" rel="noopener">AICI imaginile cu autoturismul.

Sursa: observatorulph.ro

Back To Top