Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Conducerea Colegiului "Mihail Cantacuzino" din Sinaia a transmis, în cursul zilei de marți, un comunicat de presă, în urma accidentului rutier provocat de o elevă, la intrarea în curtea școlii, eveniment în care au fost răniți cinci liceeni.

Reprezentanții unității de învățământ spun că evenimentul a avut loc înaintea începerii orelor de curs. Tânăra de 18 ani, care potrivit IJP Prahova avea permisul de numai câteva zile (VEZI DETALII), ar fi intrat într-un grup de elevi după ce ar fi încercat să evite două mașini care ieșeau de pe aleea din fața școlii.

"În această dimineață, în jurul orei 07.45, conducerea Colegiului Mihail Cantacuzino a fost înștiințată în legătură cu un accident de mașină care a avut loc în jurul orei 07.40 la intrarea în curtea unității școlare.

Cu câteva minute înaintea începerii orelor de curs, o mașină condusă de o elevă, care se îndrepta spre școală, a încercat să evite alte două autoturisme care ieșeau de pe aleea colegiului. Șoferița a pierdut controlul volanului iar mașina a ricoșat. Cinci elevi care tocmai coborâseră din autobuz au fost loviți. Nu s-au înregistrat alte victime, iar starea răniților este, până în acest moment, una stabilă.

După apelarea numărului de urgență 112, în termen de câteva minute, la locul accidentului au sosit două echipaje, unul de Poliție și unul de Ambulantă. Toți cei cinci elevi, victime ale accidentului, sunt conștienți, nu au suferit răni grave, dar se află în stare de șoc. Doi dintre ei, o fată și un băiat de 17, respectiv 18 ani, au fost trimiși pentru analize suplimentare la Spitalul Județean Prahova. Alți trei elevi, victime ale aceluiași accident, au fost trimiși la Spitalul Orășenesc Sinaia. Tânăra elevă care conducea autoturismul nu a pățit nimic, dar se află în stare de șoc", se arată în comunicatul citat.

Pe aceeași cale, directorul Colegiului, Aurora Arieșan, a transmis o declarație în care precizează că, potrivit regulamentului valabil la nivelul unității de învățământ, eleva nu avea voie să intre cu mașina în curtea școlii: "Accidentul s-a întâmplat cu 15 minute înainte de începerea programului. Un elev m-a anunțat. Ne-am deplasat imediat la locul accidentului. Am acordat primul ajutor și am sunat la 112 și la Inspectoratul Școlar Județean, conform procedurii. După venirea ambulanței, doi dintre copii au fost trimiși la Ploiești, la Spitalul Județean. I-am însoțit, deoarece unul dintre ei era minor. Am păstrat legătura în permanență cu părinții victimelor, situația nu este una foarte gravă, dar este, desigur, una neplăcută. Toți cei șase copii sunt victime ale aceluiași accident.

Avem un regulament de organizare și funcționare al unității școlare, regulament care este adus la cunoștință părinților și elevilor la fiecare început de an școlar. El prevede clar că accesul rutier în curtea interioară a școlii este permis doar autovehiculelor cadrelor didactice, ambulanței, poliției, jandarmeriei, salubrizării și altor servicii specifice. Am convocat Consiliul Profesoral, urmează să decidem și în Consiliul de Administrație, mâine dimineață, măsurile care se impun. Regretăm profund incidentul petrecut și ne manifestăm sprijinul pentru familiile celor implicați".

Back To Top