Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

colegiul toma socolescu ploiestiPolițiștii au fost chemați să intervină, miercuri dimineață, la Colegiul Tehnic "Toma Socolescu" din Ploiești, după ce o bătaie a izbucnit, în căminul unității de învățământ, între doi elevi ai școlii.

Agresorul are 17 ani, iar victima - 19, elevul lovit fiind preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acesta prezintă escoriații, vânătăi, dar și un traumatism cranian.

Polițiștii anchetează acum cazul și încearcă să dea de urma agresorului, care ar fi fost identificat, dar care ar fi fugit de la locul incidentului.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, pentru lovire și alte violențe.

Nu este prima dată când această unitate de învățământ ajunge în atenție opiniei publice și, mai ales, a organelor de cercetare penală, în urma unor incidente violente. În 2016, în mediul on-line a circulat o înregistrare cu trei eleve ale unității de învățământ care i-au dat o bătaie zdravăn unei alte tinere, de asemenea elevă într-un colegiu din Ploiești.

Cu un an în urmă, un elev de 19 ani, de la seral, ar fi agresat un coleg după acesta ar fi relatat conducerii un alt episod violent provocat de cel dintâi.

Back To Top