Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii politie ruralPrejudiciu de 200.000 de lei anunțat de autorități, într-un dosar în care polițiștii prahoveni efectuează, miercuri dimineață, percheziții în Prahova, Brăila, Dâmbovița, Vrancea și Iași.

 

11 descinderi au loc, miercuri dimineață, în judeţele amintite, la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda "accidentul". La percheziții participă polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și din partea Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, dar și jandarmi.

Gruparea în cauză ar fi acționat în perioada februarie-aprilie 2018, interval în care ar fi reușit să producă un prejudiciu de aproximativ 200.00 de lei. Bănuiții ar fi determinat părțile vătămate să le remită sume de bani, sub pretextul faptului că persoane apropiate ar fi provocat accidente rutiere grave, banii fiind necesari pentru acoperirea unor intervenții medicale de urgență sau pentru unele servicii de procedură judiciară.

IJP Prahova anunță că au fost identificate, până acum, 13 victime ale escrocilor, din Prahova, Arad, Hunedoara, Iași și Timiș. Fiecare dintre aceste persoane ar fi fost convinsă să înmâneze escrocilor sume cuprinse între 5.000 și 50.000 de lei.

În cursul acestei zile vor fi puse în aplicare 10 mandate de aducere.

Back To Top