Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii au găsit și ridicat bani, înscrisuri, dar și arme, de la adresele la care au efectuat, miercuri, percheziții în dosarul de înșelăciune cu prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei.

 

Potrivit IJP Prahova, 10 persoane au fost aduse la audieri, miercuri, de polițiștii prahoveni, în urma perchezițiilor la adrese din Prahova, Brăila, Dâmbovița, Vrancea și Iași. Acțiunea s-a derulat în cadrul cercetărilor într-un dosar referitor la înșelăciuni prin metoda "accidentul". De la adresele vizate, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile și cartele SIM, bani, arme albe, arme neletale tip airsoft și înscrisuri.

Gruparea ar fi acționat în perioada februarie-aprilie 2018 și ar fi făcut cel puțin 13 victime, în județele Prahova, Arad, Hunedoara, Iași și Timiș.  Bănuiții ar fi determinat părțile vătămate să le remită diverse sume, sub pretextul că persoane apropiate ar fi provocat accidente rutiere grave, iar banii le sunt necesari pentru acoperirea unor intervenții medicale de urgență sau pentru unele servicii de procedură judiciară. Victimele le-ar fi înmânat escrocilor între 5.000 și 50.000 de lei, prejudiciul total fiind estimat la 200.000 de lei.

Back To Top