Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șase persoane au fost duse la audieri, miercuri, în urma perchezițiilor derulate în cinci localități din Prahova, într-un dosar de braconaj. De asemenea, de la adresele vizate, polițiștii au ridicat arme, cartușe, articole pirotehnice și trofee de vânătoare.

Acțiunile s-au derulat în Ploiești și în comunele Tinosu, Bărcănești, Șirna și Târgșoru Vechi. Șapte descinderi au avut loc în total, în urma cărora șase persoane au fost conduse la audieri. Acestea sunt bănuite că, în perioada decembrie 2017 – martie 2018, ar fi desfășurat partide de vânătoare neautorizate, pe fondurile cinegetice aflate în administrarea A.J.V.P.S. Prahova. Aceștia ar fi împușcat mai multe exemplare din speciile mistreț, căprior, iepure și fazan.

În timpul perchezițiilor polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor 16 arme și 33 de cartușe, 33 de articole pirotehnice interzise la deținere, înscrisuri, 7 dispozitive de ochire și luminare pentru tragere pe timp de noapte și 17 trofee vânătorești.

Back To Top