Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

deseuri reciclabile dallas ploiestiPoliţia Locală Ploieşti a făcut joi două razii la periferia municipiului, în zone despre care se ştie de multă vreme că sunt frecventate de persoane fără adăpost care îşi câştigă existenţa din sustragerea de la ghene a materialelor reciclabile şi predarea lor la centrele specializate. Una dintre aceste zone se află lângă Gara de Vest, pe marginea căii ferate care merge spre Ploieşti Triaj, acolo unde există mai multe locuinţe improvizate din materiale reciclabile. În acest cartier apărut aproape peste noapte, supranumit Dallas, agenţii au găsit astăzi peste 300 de kilograme de deşeuri reciclabile. La o altă razie, făcută în Bereasca, Poliţia Locală a mai găsit 400 de kilograme de pet-uri.

"Poliția Locală Ploiești desfășoară permanent pe raza municipiului acțiuni de verificare cu privire la depozitarea în mod ilegal a deșeurilor reciclabile pe domeniul public. Astfel, ca urmare a activităților de monitorizare, în cursul zilei de joi, 19.04.2018, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au depistat pe strada Crâșmărițelor din cartierul Bereasca, aproximativ 400 kg de peturi, iar în apropierea parcului de pe strada Libertății, peste 300 kg de peturi", a anunţat Poliţia Locală Ploieşti într-un comunicat de presă.

Cu fix o săptămână în urmă, agenţii descoperiseră un alt aşa-zis depozit de gunoaie valorificabile, tot la periferie, în apropiere de ieşirea din municipiu spre Târgovişte. Atunci au fost găsite peste 500 de kilograme de deşeuri reciclabile, potrivit informaţiilor transmise de Poliţia Locală, care şi în luna martie anunţase o "captură" importantă, cu peste o tonă şi jumătate, în vecinătatea terminalului de microbuze de pe strada Găgeni.

Back To Top