Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

stadion petrolulMai multe persoane au pătruns, azi-noapte, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, unde au vandalizat o serie de panouri publicitare. Polițiștii au demarat deja o anchetă, pentru identificarea făptașilor care riscă să se aleagă cu dosare penale pentru distrugere. Reprezentanții Veolia condamnă gestul comis în incinta arenei sportive.

 

Autorii au vandalizat inclusiv panouri pe care se aflau simbolurile echipei Petrolul.

Reprezentanții companiei au transmis, joi, un punct de vedere față de actele comise de huligani.  "Este regretabil că astfel de incidente au loc într-un spațiu în care fairplay-ul și respectul față de fenomenul sportiv ar trebui să primeze. Momentan, așteptăm rezultatele anchetei inițiate de către organele abilitate. Vom reveni cu un punct de vedere după concluziile investigației aflate în derulare", se arată în comunicatul Veolia.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, făptașii urmând să fie identificați, cel mai probabil, cu ajutorul înregistrărilor făcute de camerele de supraveghere.

Foto ilustrație

Back To Top