Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitalul judetean de urgente ploiestiSăptămâna aceasta a adus vești bune, de la Spitalul Județean, despre băiatul de 17 ani lovit de tren, pe 26 martie, la o trecere la nivel cu calea ferată, aflată pe strada Văleni (VEZI DETALII).

La aproape o lună de la accidentul cumplit, băiatul a ieșit din comă și poate respira fără ajutorul aparatelor. Pe 26 martie, acesta ajunsese la spital cu  traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toraco-abdominal, traumatism la nivelul coloanei cervicale și traumatism la piciorului drept.

"Am văzut o serie de comentarii răutăcioase și am simțit nevoia să vă spun. Medicii și asistentele care mi-au tratat copilul sunt extrem de buni. Echipa și-a dat toată silința, în cel mai mic detaliu. Sunt niște oameni superbi. Am primit suport din toate părțile și, mulțumesc lui Dumnezeu, copilul este bine. Mai puțin de la CSM Ploiești, unde fiul meu joacă fotbal de la 9 ani. Nimeni nu m-a sunat de la incident încoace să mă întrebe de starea lui. Nu avem nevoie de nimic, dar un telefon era binevenit”, a transmis Vasile Catrina, tatăl elevului, prin intermediul site-ului de știri observatorulph.ro.

Back To Top