Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

medicina legalaVineri, în decurs de aproximativ o oră, pompierii prahoveni au fost chemați să intervină, la Ploiești și Câmpina, în două cazuri care au ajuns acum în atenția Poliției. Trupurile neînsuflețite a doi bărbați au fost descoperite, în locuințele acestora.

Prima sesizare a venit, în jurul orei 9.30, prin 112, de la o femeie din Câmpina. Aceasta susținea că și-a văzut vecinul atârnând spânzurat de un copac.

La fața locului, echipajele de urgență au găsit, într-adevăr, la adresa indicată, de pe Aleea Rapsodiei, trupul unui bărbat, agățat de crengile unui copac din gospodărie. Victima ar fi avut 87 de ani, iar polițiștii vor stabili, cu exactitate, în ce condiții s-a produs decesul, principala ipoteză fiind, însă, aceea că bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor.

 La scurt timp după această intervenție, în jurul orei 10.00, de această dată la Ploiești, un echipaj de descarcerare a răspuns la sesizarea făcută de locatarii unui bloc de pe Aleea Levănțică, aflată în zona de sud a municipiului, nu departe de Școala "George Coșbuc". Oamenii se plângeau de mirosul greu care se împrăștia pe scară și bănuiau și de unde ar putea proveni acesta.

Într-adevăr, în apartamentul pentru care pompierii au fost solicitați, în vederea deblocării ușii, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 79 de ani.

Și în acest caz, Poliția va stabili circumstanțele exacte în care a survenit decesul.

Foto ilustrație

Back To Top