Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

deseuri sticlaAşa-zisa "garanţie" pentru ambalaje reciclabile, cum ar fi sticlele sau borcanele, o obişnuinţă înainte de Revoluţie, va reveni în România. Autorităţile centrale lucrează la un proiect legislativ prin care doresc să introducă din nou această taxă. Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a explicat că proiectul de act normativ va fi gata săptămâna viitoare şi că taxa va avea o valoare mai mică de un leu.

Valoarea percepută pentru fiecare deşeu de ambalaj reciclabil va fi de sub 1 leu, a anunţat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu. Noua taxă va duce la eliminarea mizeriei de pe albia râurilor şi a gropilor de gunoi, a spus aceasta. „Săptămâna viitoare va exista forma finală a proiectului privind taxa pe ambalajele reciclabile. O să vedeţi că valoarea pentru fiecare ambalaj este de sub un leu pe bucată. Important este că eu, cetăţean Graţiela Gavrilescu, pot să aleg dacă dau din proprietatea mea deşeul pe care îl produc din ambalaje salubristului, dacă mă duc la un colector sau dacă mă duc la o cumpărătură, la un anumit retailer şi merg la instalaţia de depunere a acestor deşeuri de ambalaje, iar în schimbul lor primesc un tichet şi după aceea merg la cumpărături, la casă, şi mi se scade din factura pe care o achit. Românul este cel care va decide ce face cu proprietatea lui. Terminăm, astfel, cu toată mizeria de pe albia râurilor şi cu gropile de gunoi”, a afirmat ministrul Mediului.

În prezent, prin intermediul Ordonanţei de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor şi a Legii nr. 249 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, se propune ca autorităţile administraţiei publice locale să aibă obligaţia să asigure colectarea separată pentru cel puţin deşeurile de hârtie, metal, plastic şi sticlă din deşeurile municipal, notează Agerpres.

Back To Top