Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

canicula augustVremea îşi va continua tendinţa de încălzire în următoarele zile, când sunt anunţate temperaturi exterioare obişnuite mai degrabă pentru perioada iulie-august decât pentru aprilie. Meteorologii anunţă că sâmbătă cerul va fi variabil și doar cu totul izolat, la munte, vor fi ploi slabe, de scurtă durată, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in nordul litoralului si 25 de grade izolat în Moldova, iar cele minime se vor situa între 2 și 14 grade. Dimineata si noaptea izolat va fi ceață.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în cea mai mare parte a țării, informează România TV. În regiunile nordice, estice și centrale, precum și la munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza și seara, dar numai izolat vor fi ploi de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, posibil chiar 28 grade in Oltenia si in sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 4 și 15 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață, îndeosebi în depresiunile intramontane.

Luni, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu maxime cuprinse, în general, între 20 și 29 de grade şi minime între 8 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat vor mai fi condiții de ceaţă.

Marţi, în jumătatea de nord a țării vremea va deveni în general instabilă, meteorologii anunţând că sunt posibile căderi de grindină şi cantităţi mari de apă şi că valorile termice vor marca o scădere, în timp ce-n restul teritoriului vremea va fi în continuare deosebit de caldă, cerul temporar noros, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar pe spații restrânse, mai anunţă România TV, care precizează că vremea se va menţine caldă şi miercuri şi joi, pentru ca de vineri să crească probabilitatea apariţiei unor ploi pe suprafeţe mai extinse.

Back To Top