Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

PALAT JUSTITIE 1Ministerul Justiției se chinuie de mai bine de 20 de ani să finalizeze clădirea de pe str. Gheorghe Doja, viitorul Palat de Justiție în care ar urma să funcționeze instanțele cu sediul la Ploiești, în prezent pripășite prin diverse spații găsite disponibile în municipiu. În această săptămână a devenit oficial că acesta nu va fi gata nici în 2018, așa cum fusese anunțat.

Obiectivul este finalizat, la acest moment, doar în proporție de 89%, a anunțat Ministerul Justiției, cu prilejul prezentării situației proiectelor de acest fel, la data de 24 aprilie. Același document indică drept termen de finalizare 2019, nu 2018, cum se știa până acum. Nu ar fi prima dată, însă, când data este amânată, dacă ne gândim că lucrările au fost demarate prin 1996 și, la vremea respectivă, planul era ca ele să fie încheiate în cel mult patru ani.

Valoare lucrărilor la Palatul de Justiție este de aproximativ  41 de milioane de lei, cu tot cu TVA, fondurile provenind dintr-un împrumut extern, contractat de la BIRD.

În aceeași situație prezentată de Ministerul Justiției, cuprinzând în total 38 de obiective de investiții, se face referire și la clădirea Tribunalului Prahova, din centrul Ploieștiului. Aici, reabilitarea este aproape gata, stadiul lucrărilor fiind de 98%, iar termenul de finalizare este anul 2018.

În prezent, Judecătoria Ploiești și Tribunalul Prahova funcționează într-o clădire închiriată de la SC Hale și Piețe, de pe str. Văleni, iar Curtea de Apel Ploiești în aripa estică a Palatului Culturii din Ploiești.

Back To Top