Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

amenzi gratareGarda de Mediu începe, de vineri, controalele în toate județele, vizând în special zonele frecventate în mod tradițional de turiști, pentru picnic și campare. Amenzile pentru cei care încalcă legea pot ajunge până la 5.000 de lei.

 

Începând cu 27 aprilie, comisarii GNM organizează echipe de control, care vor patrula atât în în zonele cu activități de picnic special amenajate, cât și în zonele cu potențial turistic, dar neamenajate, a anunțat Ministerul Mediului. Conform Legii nr. 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic cetățenii care nu respectă prevederile legale în ceea ce privește zonele de recreere, pot fi sancționați cu amenzi ale căror valori se încadrează între 100 și 5.000 de lei, în funcție de gravitatea faptei. Cei care aruncă deșeuri în locuri neamenajate riscă o amendă între 200 și 2.000 de lei, iar pentru aprinderea focului în locuri nepermise cetățenii pot fi sancționați cu amenzi între 2.000 și 5.000 de lei.

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a dispus Gărzii Naționale de Mediu să efectueze acțiuni de prevenire, dar și controale în zonele frecventate de turiști cărora le urează "să se bucure, din plin, de acestea. Totodată, preventiv, le atragem atenția că natura, pentru a rămâne frumoasă, nu suportă orice", a declarat Gavrilescu.  În fiecare localitate, conform Legii nr.54, încă din anul 2012, trebuiau înființate spații special amenajate pentru picnic, dotate cu grătare și saci menajeri pentru colectarea deșeurilor. ”Vom verifica, în aceste zile, prin comisarii Gărzii Naționale de Mediu, existența și dotările acestora precum și modul în care turiștii respectă obligațiile aceleiași legi. Am atenționat în legătură cu aceste aspecte prefecturile și autoritățile administrației publice locale. Totodată, împreună cu custozii, vom acorda o atenție specială ariilor naturale protejate. Nu vreau să mai existe situații ca cele reflectate de presă, în care specii de floră protejate au fost, literalmente, strivite de cauciucurile autoturismelor așa-zișilor turiști iubitori de natură”, a avertizat ministrul Mediului.

 

Back To Top