Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

interventie salvamontSalvatorii intervin din nou pe Jepii Mici. De această dată salvamontiștii sunt cei care intervin, la apelul unor turiști din București, după ce azi-noapte, doi bărbați au cerut ajutorul jandarmilor, temându-se să mai coboare singuri din cauza unui urs întâlnit pe traseu (VEZI DETALII).

 

O femeie de 43 de ani și un copil în vârstă de 11 ani au cerut sprijinul salvamontiștilor, în cursul zilei de duminică. Cei doi, turiști din București, au căzut în timp ce parcurgeau traseul Jepii Mici. Femeia s-a rănit la gambă, iar copilul a suferit un traumatism lombar.

Salvamontiștii din Bușteni au pornit pe munte, pentru recuperarea celor doi și coborârea lor în stațiune.

Traseul este în continuare acoperit cu zăpadă, au anunțat reprezentanții Salvamont Bușteni.

Update - "Doi turişti, mamă şi fiu, au căzut astăzi pe Jepii Mici. Ei încercau să coboare de pe munte cu toate că Abruptul Prahovean este foarte periculos în această perioadă. Fără un echipament adecvat, aceştia au alunecat pe zăpadă şi au căzut aproape 20 de metri. S-au lovit de stânci şi cei doi au suferit mai multe traumatisme. Cel mic, de 11 ani, s-a ales cu un traumatism toracal dorsal sever şi din cauza durerilor nu a putut fi transportat cu targa. Coborârea s-a făcut pas cu pas, asigurat şi sprijinit, fapt care a prelungit foarte mult timpul de evacuare. Cei doi au fost predaţi Serviciului de Ambulanţă şi duşi la spital pentru investigaţii. 

La 10 minute după terminarea intervenţiei, alţi turişti au cerut ajutor în apropiere de cabana Caraiman. Acţiunea este în desfăşurare...", au anunțat, duminică seară, reprezentanții Salvamont Bușteni.

Back To Top