Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri barca cautari lacO operațiune contracronometru a început duminică, în jurul orei 19.00, în apropiere de Vălenii de Munte, după ce un grup de persoane a semnalat, prin 112, dispariția unui tânăr de 12 ani, în apele lacului aflat la barajul de la ieșirea spre Drajna.

 

La fața locului au fost trimise echipaje dotate cu bărci, cameră cu termoviziune și binoclu infraroșu, precum și două echipaje de pompieri, dintre care unul de prim ajutor.

Autoritățile au apelat și la sprijinul scafandrilor, aceștia fiind chemați de la București să ajute la căutarea băiatului de 17 ani.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările în care acesta s-ar fi produs dispariția, dar prioritatea este găsirea lui, o misiune dificilă având în vedere că, la scurt timp de la semnalarea cazului, afară a început să se întunece.

Update - Căutările au fost reluate luni dimineață, în jurul orei 6.00, au anunțat reprezentanții ISU Prahova. La acțiune participă un echipaj de pompieri, un echipaj Smurd, un echipaj cu autospecială de primă intervenție și comandă și unul dotat cu barcă metalică.

Update - Un echipaj de scafandri de la ISU București - Ilfov se îndreapta spre locul intervenției.

Update - Luni, de la ora 11.00, s-a trecut la golirea controlată a lacului de la Barajul Polder. 20 de pompieri au fost mobilizați la fața locului, având la dispoziție și două bărci, precum și patru scafandri.

Update - Trupul băiatului a fost găsit la aproximativ o oră după ce a început golirea controlată a lacului. Potrivit reprezentanților ISU Prahova, acesta se afla la aproximativ 30 de metri de locul unde fusese văzut căzând în apă.

Cercetările Poliției vor stabili dacă în acest caz este vorba despre o sinucidere sau despre un tragic accident.

Foto: ISU Prahova

Back To Top