Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jandarmi furt tir blejoiPatrula de jandarmi din cadrul IJJ Prahova care asigură, azi noapte, paza conductelor petroliere de pe raza localității Blejoi a surprins, în flagrant, persoane care sustrăgeau marfă dintr-un TIR ce efectua un transport către un lanț de magazine.

Unul dintre făptași era chiar șoferul TIR-ului, iar al doilea un complice al său, venit la fața locului pregătit cu un microbuz de marfă, pregătit să încarce prada. "În data de 30.04.2018, în jurul orei 00.05, un echipaj dintr o subunitate care executa misiunea de pază şi protecţie a conductelor petroliere,  aparţinând I.J.Jandarmi Prahova, aflat în executarea unor misiuni specifice pe raza localității Blejoi, a observat şoferul unui tir (I.A. în vârstă de 35 ani) care, după ce a parcat în incinta unei spălătorii, a desfăcut prelata vagonului şi descărca mai multe bunuri   pe care le transporta în folosul unui lanț important de magazine. Bunurile sustrase (aparatură electrocasnică şi de uz gospodăresc, cutii cu dulciuri, etc) urma să le vândă unei alte persoane, care a venit ulterior la fața locului cu un microbuz transport marfă.  Cele două persoane nu au mai apucat să-şi ducă planul până la capăt, fiind surprinse în flagrant de jandarmii prahoveni. Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte de sesizare pentru infracţiunea de furt ce au fost înaintate organelor de urmărire penală", au anunțat reprezentanții IJJ Prahova.

Back To Top