Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

capusaTemperaturile ridicate din ultima vreme se pare că au condus la înmulțirea căpușelor. În ultima lună, aproape 140 de persoane au ajuns la Spitalul Judeţean din Ploieşti, după ce au fost muşcate de aceste insect, 40 dintre aceste cazuri înregistrându-se numai în cele câteva zile ale minivacanţei de 1 Mai.

De la începutul lunii aprilie până pe 1 mai numai la Secția de Boli Infecțioase s-au prezentat 139 de persoane înțepate de căpușe, informează Observatorul Prahovean. Mai exact, în perioada 1- 27 aprilie, la Secția de Boli Infecțioase s-au prezentat 99 de persoane, iar între 28 aprilie - 1 mai alte 40 de persoane, adulți și copii, care au fost înțepate de căpușe, mai precizează sursa citată.

Medicii atrag atenția că în astfel de cazuri, persoanele muşcate trebuie să apeleze la serviciile de asistență medicală de specialitate şi să evite să încerce singure să îndepărteze aceste insecte, situaţie care ar putea duce la infectarea rănii şi la complicaţii serioase.

Informaţia vine în contextual în care, în multe localităţi din Prahova, stropirile pentru combaterea insectelor nu s-au făcut pe suprafeţe extinse ori nu s-au făcut deloc. La Ploieşti, spre exemplu, contractual pentru dezinsecţie este blocat, după ce Direcţia Economică din Primărie a refuzat să mai avizeze plăţile, iar licitaţia pentru un nou contract e blocată de contestaţii.

Back To Top