Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scoala 14 tencuialaO bucată de tencuială din fațada școlii Gimnaziale Sfântul Vasile de pe Bulevardul Republicii din Ploiești a căzut pe trotuarul de lângă unitatea de învățământ. Din fericire, nici o persoană nu a trecut prin zonă la momentul prăbușirii bucăților de tencuială.

„Am sunat imediat la 112, se putea întâmpla o tragedie, având în vedere fluxul important de copii și părinți care tranzitează zona. Am făcut nenumărate demersuri pentru a fi ajutați în sensul rezolvării acestei probleme.

 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat o tragedie. Sper ca măcar acum, după acest eveniment nefericit, factorii decizionali să realizeze faptul că trebuie să își aplece mai mult atenția nu numai asupra școlii noastre, care are nevoie de sprijin în realizarea unui proiect aflat chiar acum în desfășurare, ci și asupra altor unități de învățământ din Ploiești”, a declarat profesorul Ovidiu Marian Ionescu, directorul instituției de învățământ.

scoala 14 tencuiala 1

Back To Top