Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

carute ploiestiDin cauza numărului mare de amenzi primite pentru încălcarea prevederilor locale privind circulaţia pe drumurile publice, mai mulţi proprietari de atelaje hipo din municipiul Ploieşti solicită o întrevedere cu autorităţile locale şi judeţene, avertizând că, dacă nu se găseşte o soluţie, sunt pregătiţi să organizeze un protest în centrul municipiului. În momentul de faţă, totuşi, oamenii caută o variantă paşnică, solicitând o întrevedere cu reprezentanţii Primăriei, dar şi cu Prefectura şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

Problemele pleacă de la traseele stabilite de autorităţile ploieştene privind circulaţia căruţelor pe drumurile publice. Astfel, conform unei hotărâri mai vechi a Consiliului Local, există anumite străzi, majoritatea situate în cartiere periferice şi mai sărace ale municipiului, pe care circulaţia căruţelor este permisă. Cei care sunt prinşi pe alte artere de circulaţie riscă amenzi, lucru care se şi întâmplă, acesta fiind şi motivul pentru care, acum, căruţaşii cer o întâlnire cu reprezentanţii Jandarmeriei. Totodată, ei reclamă şi faptul că în aceste trasee aprobate de CL Ploieşti există unele discontinuităţi, cum ar fi, spre exemplu, în zona aşa-zisului pod de lemn, unde accesul oricărui vehicul e interzis de ani buni.

O discuţie ar putea avea loc săptămâna viitoare, a precizat prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, după ce a primit rugămintea de a media aceste discuţii, adresată de consilierul pentru problemele comunităţii de romi de la nivelul Primăriei Ploieşti.

Back To Top