Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

inregistrari tvrAșa cum anunța mai devreme, în această săptămână, Dragoș Pătraru a publicat joi, de Ziua Libertății Presei, o serie de dezvăluiri din interiorul TVR, respectiv înregistrări cu președintele-director general al Televiziunii Române, Doina Gradea, și directorul TVR1-producătorul executiv Eduard Dârvariu, pentru a trage "un serios semnal de alarmă cu privire la ce se întâmplă la televiziunea publică".

 

În colajul de aproape 12 minute, publicat pe blogul personal al lui Dragoș Pătraru, sunt semnalate derapajele conducerii TVR. "Am comprimat foarte multe informații într-un filmuleț, reducându-i în ultimele zile serios dimensiunea, pentru a arăta opinia pe care cei mai importanți oameni ai SRTV – Doina Gradea (președinte director general) și Eduard Dârvariu (Director TVR 1 și producător executiv) – o au despre TVR, despre misiunea publică a televiziunii, despre legile care guvernează TVR, despre raportarea la putere și despre jurnalism", a precizat Dragoș Pătraru.

Înregistrările cuprind, printre altele, pasaje în care jurnaliști ai TVR sunt jigniți de directorul televiziunii publice, Doina Gradea, care își exprimă fățiș dezacordul cu privire la faptul că unii reporteri s-au luat de partidul aflat la guvernare: "Când a fost PNL-ul la guvernare, s-au luat de PNL. Când a fost PD, s-au luat de PD. Acum că sunt ăștia, se iau de ăștia. Au o ură, așa. Ies din niște scorburi, așa! Știi? Hateri de profesie. Ei nu sunt împotriva unui partid ei sunt împotrivă de profesie și atât".

La rândul său, Eduard Dârvariu este înregistrat folosind un limbaj de cel mai scăzut nivel la adresa Comisiei de etică, de exemplu, a producătorilor și a unor realizatori din televiziunea publică.

Înregistrările pot fi ascultate

.be" target="_blank" rel="noopener">AICI.

Back To Top