Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

masina campina plajaPolițiștii din Vama Veche i-au aplicat o amendă de 10.000 de lei unui șofer de 20 de ani, din municipiul Câmpina, după ce acesta a intrat cu autoturismul pe plaja din stațiune.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, joi, poliţiştii Biroului Rutier Vama Veche au identificat un tânăr de 20 de ani din municipiul Câmpina, care a intrat cu autoturismul pe plajă. Amenda a fost aplicată pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor, se arată într-un comunicat de presă al IJP Constanța.

Cu numai câteva zile în urmă, tot pe plaja din Vama Veche, un bucureștean de 28 de ani a avut nevoie de ajutorul unui utilaj pentru a scoate autoturismul din nisip. Acesta intrase cu mașina pe plajă, până la apa mării, și rămăsese împotmolit. Și în cazul lui, polițiștii au aplicat o amendă de 10.000 de lei.

Back To Top