Categorie: Actual

trecere suprainaltata london prima ziDecizia autorităţilor ploieştene de a reamenaja mai multe treceri de pietoni din municipiu creează mari probleme de trafic, mai ales în zonele unde "zebrele" au fost supraînălţate însă muncitorii nu au apucat să facă şi marcajele rutiere sau să instaleze indicatoare care anunţă că urmează o denivelare. Un exemplu concludent este pe Bulevardul Independenţei, la trecerea de pietoni de la Rondul II, iar o filmare făcută de un ploieştean a surprins momentul în care mai mulţi şoferi au fost luaţi prin surprindere.

Clipul video, publicat pe reţeaua de socializare Facebook, a strâns peste 31.000 de vizuializări în mai puţin de 12 ore. În imagini se văd mai multe maşini care circulă prin această zonă şi care se desprind de sol în momentul în care trec peste "zebra" supraînălţată.

Pe filmare se mai vede că asfaltul este turnat de puţin timp aici, iar marcajele stradale încă nu au fost făcute, lucru explicabil în contextul în care lucrările s-au făcut luni. Ne putem aştepta ca pe viitor, în momentul în care va fi desenată zebra şi vor fi instalate şi indicatoare rutiere care anunţă o denivelare, astfel de incidente să nu se mai petreacă. Până atunci, însă, circulaţi cu grijă prin zonă şi încercaţi să nu decolaţi! 

Vedeţi clipul VIDEO aici!

 

Back To Top