Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

admitere liceuInspectoratul Școlar Județean a publicat Ghidul candidatului la admiterea din 2018, valabil în județul Prahova.

Documentul cuprinde informații pentru viitori absolvenți de gimnaziu, referitor la admiterea la liceu, admiterea în învățământul profesional de stat cu durata de 3 ani și admiterea în învățământul profesional dual.

În afară de metodologia propriu-zisă, respectiv calendarul admiterii din acest an, în ghid se regăsesc și detalii privind numărul de locuri la clasa a IX-a pentru fiecare unitate de învățământ, profil și specializare, dar și ultimele medii cu care s-a intrat, în 2017, la fiecare specializare în parte.

Toate aceste informații sunt publicate anual, pentru candidații la admitere, care își pot evalua astfel cât mai corect opțiunile, în funcție de media cu care intră în repartizarea computerizată.

Potrivit datelor din ghid, cele mai multe locuri au fost aprobate pentru Colegiul "Spiru Haret" (308 locuri), Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" Ploiești și Colegiul Național "Mihai Viteazul" (câte 280). 

Dacă este să ne luăm după datele de anul trecut, cel mai greu se intră la câteva clase de real de la Colegiul Național "Mihai Viteazul" și Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza", acolo unde, în 2017, au fost admiși doar elevi cu medii peste 9,50. Anul trecut, recordul a fost stabilit de clasa de Mate -info (bilingv engleză) de la CNMV, unde ultima media de admitere a fost 9,74.

La nu mai puțin de 17 specializări, ultima medie de admitere a fost, în 2017, peste 9,00.

Oricine și-ar putea face loc, însă, la clasa a IX-a, având în vedere că, în 2017, cea mai mică medie cu care un candidat a fost declarat admis, în Prahova a fost 3,14! Acest absolvent a intrat la clasa de Mecanică de la Liceul Cioranii de Jos.

În total, pentru admiterea 2018, în Prahova sunt disponibile 5.104 locuri în învățământul liceal (+136 pentru candidații romi), aproape 1.200 de locuri în învățământul profesional de stat și 225 în învățământul dual.

Oferta liceelor din județ poate fi consultată, până joi, inclusiv, și la Bursa valorilor educaționale, eveniment derulat la Palatul Culturii din Ploiești (VEZI DETALII).

Ghidul candidatului a fost publicat AICI.

Back To Top