Categorie: Actual

vlad constantinescuO veste tristă a venit marți, din Turcia, acolo unde Vlad Constantinescu se afla de mai multă vreme internat, la tratament, luptând clipă de clipă pentru o boală nemiloasă. Profesori, colegi, elevi din tot județul, dar și mulți oameni de bine s-au mobilizat și au încercat să-l ajute, cum au știut și putut mai bine, să treacă peste greaua încercare. Dar Cel de Sus a avut alte planuri cu Vlad.

Tatăl băiatului de numai 15 ani, Bogdan Constantinescu, a anunțat, marți, vestea pe care nimeni nu-și dorea să o audă. Vlad a pierdut lupta pentru viață și a plecat dintre noi pentru totdeauna. "Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi, cu donaţii, cu o vorbă bună, cu sufletul. Acum VLAD - ANDREI ( PURUREA COPILUL MEU ) ne priveşte dintr-o stea si VĂ MULȚUMEŞTE !!!", a anunțat Bogdan Constantinescu marți seară.

Vlad era elev al Colegiului "Spiru Haret" din Ploiești și făcea parte din grupele de pregătire de la Centrul Județean de Excelență Prahova. Din păcate, nu s-a putut bucura de viitorul promițător pe care îl avea în față, răpus de o boală cruntă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Back To Top