Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

inchidere bulevardul castanilorCeremoniile programate de autorităţi pentru a marca ziua de 9 Mai, una cu triplă semnificaţie pentru România, vor duce la devierea traficului rutier în Ploieşti. Măsura va fi valabilă miercuri, înainte de prânz, timp de aproape o oră şi jumătate, urmând să ducă la închiderea Bulevardului Independenţei şi la devierea traseelor de transport public care ajungeau la Gara de Sud.

"Pe data de 9 mai 2018 au loc manifestările de sărbătoare ale Zilei Europei, Zilei Independenţei de Stat a României şi Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial. Astfel, la Monumentul Vânătorilor din zona Gării de Sud se impune reorganizarea transportului public local. Între orele 10:30 - 12:05, traseele cu parcurs pe Bd. Independenţei vor circula cu rută ocolitoare între statuia Radu Stanian şi Gara Sud: pe str. Bobâlna la sensul spre Sud, unde vor efectua staţiile Pelican şi Liceul de Muzică şi pe str. Democraţiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie", se arată într-un comunicat de presă trimis de Primăria Ploieşti.

"Troleibuzele din traseele 44 şi 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

În locul statiei Coreco Sud, traseul 2, va efectua staţia Gara Sud din faţa P.T.T.R.

La traseele 1, 30, 32/32b, 401, la sensul spre Centru autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; după staţia Rulmenţi Grei, următoarea staţie va fi 13 Decembrie/Democraţiei.

Traseele 444 şi 445 vor avea capăt de linie la Bariera Bucureşti", au anunţat reprezentanţii TCE Ploieşti.

Back To Top