Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gheataComisarii de la Protecția Consumatorilor au decis retragerea de la vânzare a 12.000 de kilograme de gheață, însemnând sute de mii de pungi provenind de la o fabrică din Ploiești care ar fi funcționat în ilegalitate. Și mai grav, de aici ar fi plecat, către magazine, cantități impresionante de gheață contaminată cu E.coli.

 

Comisarii CJPC Prahova au desfăşurat o acţiune de verificare la un producător de cuburi de gheață din municipiul Ploieşti, unde a fost aplicată  o sancţiune contravenţională în valoare de 40.000 lei şi s-a dispus oprirea temporară a fabricaţiei până la intrarea în legalitate, în condițiile în care, potrivit autorității de control, unitatea nu avea autorizație de funcționare emisă de Direcția de Sănătate Publică.

De asemenea, comisarii au dispus oprirea definitivă de la comercializare a cantităţii de 12.000 kg cuburi de gheață, în valoare totală de 20.000 lei, precum şi retragerea din reţeaua comercială a produselor livrate din loturile 14.09.2018 şi  14.10.2018, au mai precizat reprezentanții CJPC Prahova. Motivul este explicat într-un comunicat al instituției: "Produsele sunt neconforme la parametrii microbiologici, aşa cum reiese din raportul de încercări şi raportul de expertiză emise de laboratorul Larex Bucureşti (ex. Escherichia coli ufc/250 ml: prevăzut 0, determinat 26 )".

Foto ilustrație

Back To Top