Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

florin petrache 696x392Florin Petrache, fostul șef al Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Ploiești, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Prahova la opt luni de închisoare cu suspendare, pentru primire de foloase necuvenite.

Magistrații au pronunțat hotărârea, care nu este definitivă, după ce au schimbat încadrarea faptei, din luare de mită în primire de foloase necuvenite.

"În baza dis part. 5 Cp., constată lege penală mai favorabilă inculpatului Petrache Florin, codul penal anterior.(varianta 1969) În baza art. 377 alin.4 C.p.p, admite cererea de schimbare încadrare juridică a faptelor reţinute în sarcina inculpatului Petrache Florin, din infracţiunea de luare de mită, prev. de art. 289 alin.1 C.p. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, în infracţiunea de primirea de foloase necuvenite, prev. de art. 256 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 6 din Legea nr. 78/2000. Condamnă pe inculpatul Petrache Florin, la pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de primire de foloase necuvenite prev. de art. 256 alin. 1 Cod penal rap.6 din Legea nr. 78/2000. Conform art. 81 Cod penal anterior se dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicată pe durata termenului de încercare de 2 ani la care se adaugă durata pedepsei aplicată, aşa cum se prevede de disp. art. 82 Cod penal anterior, atrăgându-i-se atenţia inculpatului asupra consecinţelor ce decurg din nerespectarea disp. art. 83 Cod penal anterior. În baza art. 71 Cod penal anterior aplică inculpatului pedepsele accesorii prev. de art. 64 lit. a teza a II-a , lit. b şi c Cod penal pe care le suspendă potrivit art., 75 alin. 5 din acelaşi cod. În baza disp. art. 256 alin.2 C.p. anterior confiscă de la inculpat suma de 1.785,64 lei. Menţine măsura sechestrului asigurător instituit prin ordonanţa nr. 217/P/2016 din data de 07.09.2016 a D.N.A.- Serviciul Teritorial Ploieşti, asupra bunului mobil aparţinând inculpatului, constând în cota de 1 din autoturismul marca Skoda Octavia cu numărul de înmatriculare PH17 SEA, culoare gri, an fabricaţie2004, serie şasiu TMBCS41Y052016562, serie motor 065733, reprezentând folosul material necuvenit până la concurenţa sumei de 1.785,64 lei. Obligă inculpatul la plata sumei de 2 500 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu apel în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 14 mai 2018", potrivit informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată.

Florin Petrache a fost trimis în judecată în toamna lui 2016, de DNA Ploiești, pentru luare de mită. Procurorii anticorupție susțineau că, "în perioada martie-aprilie 2012, inculpatul Petrache Florin, în calitate de director al Direcției de Gestiune Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești, a pretins de la un om de afaceri (denunțător în cauză) executarea unor lucrări de amenajare la locuința personală și la un alt imobil, în valoare de 3.785, 64 lei, activități care s-au materializat câteva luni mai târziu. Ca urmare a primirii acestor foloase, inculpatul a efectuat demersurile necesare promovării și supunerii aprobării Consiliului Local a unui proiect de hotărâre ce privea prelungirea unui contract de asociere încheiat între Municipiul Ploiești și o firmă la care denunțătorul avea calitatea de asociat, vizând exploatarea în comun a unor panouri publicitare aflate pe terenul aparținând domeniului public de interes local, precum și pentru stingerea unui litigiu civil dintre cele două entități aflat pe rolul instanței.

În acest sens, în lunile aprilie și mai 2012, inculpatul Petrache Florin a semnat două documente prin care se renunța la continuarea acțiunii civile în instanță împotriva societății respective și se prelungea contractul de asociere menționat mai sus".

Back To Top