Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

harta cimitirul bolovani sondelorAceastă săptămână aduce ample manifestări, în toată ţara, dedicate Zilei Eroilor, celebrată odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării. În Prahova, mai multe primării au anunţat că vor organiza manifestări importante joi, cu această ocazie, iar la Ploieşti o stradă urmează să fie închisă, în jurul prânzului, pentru a permite defilarea gărzii de onoare.

Este vorba despre strada Sondelor, care asigură legătura rutieră între cartierele Vest şi Sud ale Ploieştiului şi, totodată, o importantă alternativă pentru devierea traficului de pe strada Mărăşeşti. Un tronson din strada Sondelor, aflat în imediata vecinătate a Cimitirului Bolovani, va fi închis joi, între orele 9.45 şi 11.10.

În Ploieşti, ceremoniile debutează la ora 9.30, când e programată instalarea gărzii la monumentul eroilor de la cimitirul Bolovani. La 9.45 urmează realizarea diospozitivului, iar din acelaşi moment va fi închisă circulaţia pe ambele sensuri ale străzii Sondelor, până la ora 11.10, conform programului oficioal transmis de autorităţi, program care mai cuprinde intonarea imnului naţional, oficierea serviciului religios, alocuţiuni privind semnificaţia acestei zile şi depuneri de coroane şi jerbe. Ceremonia se încheie cu defilarea gărzii militare de onoare, în acordurile fanferei Consiliului Judeţean, iar apoi se mută la biserica de pe Şoseaua Vestului, între orele 12.00 şi 13.30.

Şi autorităţile din Cornu şi Telega au anunţat manifestări ample cu aceeaşi ocazie.

Back To Top