Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitalul judetean etaj 5 reabilitatConducerea Consiliului Judeţean Prahova a anunţat că s-au încheiat lucrările de reabilitare interioară derulate la etajul trei al clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, urmând ca de săptămâna viitoare, după mutarea câtorva pacienţi, muncitorii să ajungă şi la etajul doi al imobilului. Contractul de lucrări a început anul trecut, de la etajul cinci, iar frontul de lucrări coboară, încet-încet, spre parter, autorităţile estimând că întreaga investiţie va fi gata la finalul acestui an sau cel târziu în primele luni din 2019.

Proiectul prevede îmbunătăţirea condiţiilor de cazare, vizând în special saloanele şi holurile de acces. În cadrul contractului, sunt amenajate grupuri sanitare în toate saloanele, sunt schimbate complet instalaţiile interioare, e înlocuită tâmplăria şi este adus mobilier medical nou-nouţ. Proiectul prevede şi igienizarea saloanelor, schimbarea obiectelor sanitare, instalarea de televizoare şi montarea de tarkett, un tip de pardoseală special pentru unităţi sanitare.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, a confirmat pentru Actualitatea Prahoveană că de luni frontul de lucrări urmează să se mute la etajul doi al clădirii Spitalului Judeţean din strada Găgeni, din nordul Ploieştiului.

Back To Top