Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

autobuz tce varaAngajaţii de la Transport Călători Express Ploieşti au declanşat conflictul de muncă şi aşteaptă o întâlnire, pentru conciliere, convocată de Inspectoratul Teritorial de Muncă. Sindicaliştii cer aprobarea contractului colectiv de muncă şi spun că vor declanşa greva generală dacă părţile nu vor ajunge la un numitor comun.

Directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, a confirmat că vechiul contract colectiv de muncă a expirat pe 9 mai, el afirmând că a început în timp util negocierile pentru semnarea unuia nou, însă fără succes. Nicolae a mai precizat că societatea nu îşi permite majorarea salariilor, ţinând cont de starea financiară actuală, când firma de transport în comun a municipalităţii are de plătit sume uriaşe, rezultate ca urmare a pierderii unor litigii cu ANAF-ul şi cu Serviciul Public Finanţe Locale, litigii plecate de la modul în care autorităţile ploieştene au decontat de la bugetul local serviciile prestate de fosta Regie Autonomă de Transport Public.

"Când am devenit directorul societăţii am constatat că nu era în vigoare un contract colectiv de muncă, acesta era expirat din octombrie 2016 şi nu fusese renegociat. La acel moment, am derulat negocierile, tot după declanşarea unui conflict de muncă de către sindicat, care a fost urmat şi de o mediere pe care a încercat-o consiliul de dialog social de la nivelul Prefecturii Prahova şi am finalizat-o în luna mai a anului trecut. Eram obligat să derulez negocierile înainte de expirarea vechiului contract de muncă de la TCE, care a expirat pe 9 mai 2018. Au durat negocierile mai mult de o lună, în această perioadă nu ne-a fost aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli. Totodată, cu privire la revendicările salariaţilor, de natură salarială, am avut motive prin care le-am spus că nu pot să le accept, fiindcă situaţia financiară a societăţii, inclusiv blocarea bugetului, nu permite să le satisfacă. Nefinalizându-se negocierile în termen, contractul colectiv de muncă nu s-a semnat, acum funcţionăm fără, iar sindicatele au hotărât să declanşeze public conflictul de muncă, au făcut o adresă către ITM, urmează să fim invitaţi la conciliere. Vreau să menţionez că anul trecut majorările salariale au fost foarte mici, de 6%, iar anul acesta nu am procedat la niciun fel de majorare, căutând să păstrez nivelul cheltuielilor cu salariile cel mult la nivelul anului anterior, pentru că situaţia financiară a societăţii nu permite. Salariaţii sunt nemulţumiţi, pentru că au văzut în jurul lor foarte multe domenii de activitate unde salariile au crescut", a declarat directorul TCE, cu ocazia unei conferinţe de presă la care a participat joi, alături de primarul Adrian Dobre, pe tema blocajului din Consiliul Local, care riscă să ducă din 1 iulie la eliminarea gratuităţii la transport de care beneficiază pensionarii sau elevii din Ploieşti.

"Voi încerca să mediez cât pot, le-am explicat că nu depinde numai de mine, sper să fie raţionali şi să înţeleagă situaţia în care ne aflăm", a conchis Alexandri Nicolae.

Back To Top