Categorie: Actual

ambulanta C1O adolescentă de 15 ani din Berceni a încercat să-și pună capăt zilelor, miercuri seară, fiind al 11-lea caz de acest fel ajuns la Spitalul de pediatrie, de la începutul anului.

 

O persoană a solicitat, miercuri seară, prin 112,un echipaj de ambulanță pentru o adolescentă din 15 ani, din berceni, care prezenta simptomele unei intoxicații acute voluntare cu substanță chimică.  Potrivit Observatorului Prahovean, medicii ajunși la fața locului au decis că se impune transportul adolescentei la Spitalul de Pediatrie, unde copila a primit asistență medicală de specialitate și a fost internată, pentru a rămâne sub supraveghere medicală, la această oră fiind în afara oricărui pericol.

Sursa citată scrie că acesta este al 11-lea caz înregistrat în județ, de la începutul anului. Anul trecut, în primele șase luni ale anului, 21 de copii au recurs la astfel de gesturi.

În astfel de cazuri, medicii recomandă o mai mare atenție a părinților față de copii. Din nefericire, în multe situații micuții se simt abandonați și recurg la un astfel de gest pentru a atrage atenția.

Și tot din nefericire, unii tineri reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Vă reamintim, de exemplu, cazul lui Sebastian, fiul de 16 ani al fostului fotbalist Florin Pancovici, care și-a pus capăt zilelor la finalul lunii februarie, în scara blocului din Ploiești în care locuia împreună cu familia (VEZI DETALII).

Sursa: Observatorul Prahovean

Foto ilustrație

Back To Top