Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

acte registrul comertuluiOfițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind un bărbat de 51 de ani din municipiul Ploiești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, care ar fi creat un prejudiciu de câteva sute de mii de lei.

În urma cercetărilor derulate în acest dosar, polițiștii din cadrul IJP Prahova au ajuns la concluzia că bărbatul în cauză nu ar fi înregistrat în evidența contabilă mai multe facturi emise către un agent economic,  în valoare totală de 997.844 lei, cu scopul diminuării bazei impozabile pentru calculul impozitului pe profit datorat, respectiv cu scopul diminuării taxei pe valoare adăugată de plată la bugetul consolidat. Acesta ar fi creat bugetului consolidat al statului un prejudiciu în sumă de 321.885 lei.

IJP Prahova anunță că dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.

Back To Top