Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

catuse01Procurorii DIICOT Ploieşti au reuşit să destructureze încă o reţea specializată în traficul cu substanţe etnobotranice. Acţiunea anchetatorilor a început miercuri dimineaţă, când procurorii, împreună cu poliţişti de la Brigada de Combatere a crimei Organizate şi jandarmi, au făcut nu mai puţin de 11 descinderi, dintre care şapte în Bucureşti, două în oraşul Slănic şi câte una în Ploieşti şi în comuna Valea Călugărească.

Au fost percheziţionate opt domicilii şi trei magazine care vând produse etnobotanice, două din Bucureşti şi unul din Ploieşti.

Miercuri dimineaţă 20 de suspecţi, traficanţi de droguri şi consumatori au fost conduşi la audieri, la sediul DIICOT Ploieşti. Printre cei audiaţi se numără şi trei minori care consumă etnobotanice, cel mai tânăr dintre ei având 15 ani.

Miercuri seară, procurorii au decis să reţină pentru 24 de ore şapte persoane. Printre acestea se numără capii grupului infracţional, Silviu Judeţ din Bucureşti şi Marian Alexandru Anghel din Slănic, patronii celor trei magazine percheziţionate.

Ceilalţi suspecţi reţinuţi sunt vânzători în magazinele deţinute de cei doi în Ploieşti şi Bucureşti.

În urma percheziţiilor anchetatorii au ridicat 70 000 de lei, 500 de lire sterline, înscrisuri, iar în podul unei locuinţe din comuna Valea Călugărească, ce aparţine unui vânzător de la un magazin de etnobotanice din Ploieşti, anchetatorii au găsit 150 de grame de cannabis.

În cursul zilei de joi procurorii vor cere arestarea preventivă acelor şapte suspecţi reţinuţi miercuri seară. 

Back To Top