Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

regele_mihaiRegele Mihai I al României, împreună cu Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu al României, vor participa la nunta Principelui Wiliam de Wales cu Catherine Elizabeth Middleton la invitația Majestății Sale Regina Elisabeta a II a Marii Britanii.

”Majestatea Sa Regele și Altețele Lor Regale vor reprezenta Familia Regală a României la ceremoniile oficiale prilejuite de căsătoria Alteței Sale Regale Principele William de Wales cu domnișoara Catherine Elizabeth Middleton.

prince_williamEvenimentele vor avea loc la Londra și se vor bucura de participarea Familiilor Regale din Europa și din lume, dar și a numeroase personalități politice britanice, europene și de pe alte continente.

În seara de 27 aprilie 2011, ora 19.00, va avea loc, un dineu oficial în onoarea Majestății Sale Regelui Mihai I, organizat de Sir Gavyn Arthur, al 675-lea Lord Primar al Londrei (2002 – 2003), cu participarea reprezentanților ”Guild Of Freemen of the City of London”.

A doua zi, la ora 13.00, Familia Regală a României va lua parte la un prânz oferit de Altețele Lor Regale Ducele și Ducesa de Gloucester, la Palatul Kensington. La ora 15.30, ca parte a ceremoniilor cu ocazia primirii Libertății Orașului Londrei, Majestatea Sa Regele Mihai va semna în Cartea Libertăților (Freedom Book) a Londrei, document în care se afla înregistrate toate persoanele distinse cu aceasta onoare.

La evenimentul de la Guildhall Curtea Asistentilor ”Guild Of Freemen of the City of London”, alături de Şambelanul Londrei vor fi prezenți în costume tradiționale oficiale, și se vor prezenta materiale de la vizitele Suveranilor români la Londra.

În cursul zilei de 28 aprilie, ora 19.00, Familia Regală a României participă la recepția oferită de Camera de comerț romano-britanică în cadrul Institutului Cultural Român din Marea Britanie. Începând cu ora 20.00 Majestatea Sa Regele și Altetele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor lua parte la dineul oficial organizat de Lady Elizabeth Shakerley la Mandarin Oriental Hyde Park.

Principesa_Margareta_a_RomanieiVineri 29 aprilie Majestatea Sa Regele Mihai și Principesa Moștenitoare vor participa la Westminster Abbey la ceremonia nunții Principelui William cu Catherine Middleton.

La finalul ceremoniei de căsătorie, Regele și Principesa Motenitoare vor lua parte la masa oferită de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckhingham”, se arată într-un comunicat de presă al Casei Regale.

Back To Top