Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii ijpprahovaPolițiștii prahoveni și cei din Giurgiu, împreună cu jandarmi, au efectuat, joi dimineață, opt percheziții în județul Giurgiu, la persoane bănuite de furturi și tentativă de furt din autoturisme.

 

"Din cercetări a reieșit că, la data de 10 mai a.c., persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o mașină, o borsetă cu bani, după ce, anterior, ar fi înțepat anvelopele acestui autoturism. De asemenea, din verificări, au rezultat indicii temeinice că aceștia sunt bănuiți și de comiterea mai multor furturi, în județul Giurgiu", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Metoda folosită în aceste cazuri este asemănătoare cu cea la care apelau tâlharii de la Sinești. Acel caz a ajuns în atenția autorităților la începutul lunii mai, când un șofer care aproape le-a căzut victimă tâlharilor a făcut publică pățania pe rețelele de socializare. Conducerea MAI s-a sesizat și a cerut inclusiv o anchetă în Ialomița, care a scos la iveală numeroase nereguli în cadrul Inspectoratului de Poliție din județul vecin. Șeful IJP Ialomița și alți opt polițiști, cercetați pentru că nu și-ar fi făcut treaba, a anunțat IGPR acum două săptămâni, în urma anchetei derulate în acest caz.

La momentul respectiv,  I.G.P.R. a anunțat că a întocmit  și un plan de măsuri pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale înregistrate în ultima perioadă pe raza județelor Ialomița, Buzău și Ilfov, cu implicarea polițiștilor din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră, acțiuni speciale și analiza informațiilor.

"Dacă în urma analizei efectuate la nivel național se constată că regăsim aceleași forme de manifestare a actului infracțional, acest plan de măsuri va fi replicat și la nivelul celorlalte inspectorate de poliție județene. Scopul analizei va consta în cunoașterea aprofundată a acestui fenomen, relevarea mecanismelor de producere și a factorilor de influență", a mai transmis IGPR.

În urma percheziţiilor din Giurgiu, de joi dimineață, trei  persoane au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Update - Un bărbat de 27 de ani a fost reținut, a anunțat Poliția Prahova.

Foto amator

Back To Top