Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accident maneciu dn1a copii lovitiO mașină condusă de o tânără de 31 de ani, în care se afla și fiul ei, de numai un an, a derapat, marți dimineață, pe DN 1A, lovind doi copii care mergeau pe marginea drumului.

 

Poliția Prahova a anunțat că accidentul, produs în jurul orei 7.45, a avut loc la Măneciu, după ce mașina ar fi derapat, izbindu-se apoi de un obstacol de pe marginea drumului.

La fața locului au ajuns pompieri, echipaje de la Ambulanță, dar și două echipaje Smurd, dintre care unul cu autospecială de Terapie Intensivă Mobilă.

Copiii loviți de mașină au șapte ani, respectiv 11 ani, acesta din urmă aflându-se în stare gravă. Victima a fost găsită inconștientă, în comă, și a fost intubată de medici.

Cel de-al doilea pieton minor a suferit un traumatism cranio-cerebral, în urma impactului.

La spital au ajuns și micuțul de un an, cu un hematom la cap, dar și mama lui, femeia de 31 de ani care se afla la volanul mașinii implicate și care prezintă un traumatism lombar.

În zona în care s-a produs accidentul, traficul a fost oprit, temporar, pentru cercetări.

Update 9.00 - Traficul în zonă a fost reluat în condiții normale.

Update 11.30 - Cei doi minori loviți de autoturism ar putea fi transferați la București. Pentru unul dintre ei se ia în calcul transferul cu o ambulanță cu medic, iar pentru cel de-al doilea - solicitarea unui elicopter Smurd.

Foto: ISU Prahova

Back To Top