Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

muzeu stiintele naturiiConducerea Consiliului Judeţean Prahova a anunţat că ediţia din 2018 a evenimentului "Noaptea Muzeelor" a adus peste 11.000 de turişti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la obiectivele care au rămas deschise la nivelul judeţului. Cele mai vizitate au fost Muzeul de Artă, Muzeul Ceasului şi Muzeul Omului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a catalogat organizarea acestui eveniment ca un "real succes", anunţând totodată că instituţia pregăteşte proiecte pentru reabilitarea unor muzee sau conace pe care le are în patrimoniu, principalul obiectiv din acest an fiind Muzeul de Artă "Ion Ionescu Quintus" din Ploieşti.

"A fost un real succes Noaptea Muzeelor. Pe această cale, putem anunţa că urmează investiţii la obiectivele de acest gen, cel puţin pentru Muzeul de Artă există deja aprobate în bugetul judeţului sume pentru reparaţii în ceea ce priveşte acoperişul, în ceea ce priveşte termoizolarea, va fi schimbată şi tâmplăria. Este o clădire de patrimoniu, iar lucrările vor fi făcute sub supervizarea Direcţiei de Cultură Prahova", a afirmat Bogdan Toader, în timpul şedinţei de luni a Consiliului Judeţean Prahova.

La Muzeul Omului, structură a Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii, au fost peste 2.200 de vizitatori, în vreme ce Muzeul Ceasului din Ploieşti, obiectiv turistic unic în ţară, a fost vizitat în noaptea de sâmbătă spre duminică de peste 2.300 de turişti, a anunţat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, care a precizat că obiectivul cel mai vizitat la ediţia din acest an a Nopţii Muzeelor a fost Muzeul de Artă "Ion Ionescu-Quintus", cu peste 3.200 de turişti.

Back To Top