Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lucian onea parchetul generalLucian Onea, șeful Serviciului Teritorial Ploiești al DNA, sau "unitatea de elită" a DNA, cum era supranumit, și-a dat demisia din funcție. Acesta a rămas doar procuror al DNA.

Informația, apărute inițial pe surse, a fost confirmată, marți seară, printr-un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție: "Procurorul șef al Serviciului teritorial Ploiești Lucian Onea a transmis conducerii instituției o cerere de eliberare din funcția de conducere pe care o deține, având în vedere situația ivită ca urmare a anchetei demarate împotriva sa, pentru a nu afecta credibilitatea și prestigiul instituției și pentru a nu crea o vulnerabilitate la nivelul Serviciului Teritorial Ploiești. În cererea menționată, acesta apreciază că acuzația care îi este adusă, de participație improprie la complicitate la infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare în dosarul aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție “este total nefondată și nu are corespondent în realitate”. Cererea a fost transmisă Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii".

Anunțul a venit la câteva ore după ce Lucian Onea a fost audiat, ca suspect, de Parchetul General (VEZI DETALII).

Back To Top