Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pian_valentina_gheorghiuTânăra pianistă Valentina Gheorghiu - fiica ilustrului pianist şi compozitor Valentin Gheorghiu şi a Roxanei Gheorghiu – pianistă şi lector universitar dr. în muzicologie la UNM Bucureşti, a susţinut, miercuri, un recital instrumental extraordinar-pian la Muzeul memorial “Paul Constantinescu” din Ploieşti.

Artista, în vârstă de 24 de ani, a început studiul pianului de la vârsta de 5 ani. A continuat să studieze muzica şi pianul la Liceul “George Enescu” şi apoi a devenit studenta UNM Bucureşti, obţinând licenţa la specializarea interpretare muzicală (pian). În urma concursului pentru master, susţinut în 2010 la Haute Ecolo de Musique Geneva, este acceptată ca “admission prioritaire” la clasa prof. Nelson Goerner (2010-2012).

Tânăra pianistă a participat la numeroase competiţii naţionale şi internaţionale, fiind laureată a Concursului Internaţional “Jeunesse Musicale” şi a Olimpiadei Naţionale de Muzică. De asemenea, a susţinut recitaluri şi concerte la Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Bacău, Iaşi, Ploieşti şi…Bonn - concert care s-a bucurat de un mare succes la publicul german.

Din largul său repertoriu, care cuprinde lucrări reprezentative de la preclasici la compozitori contemporani, Valentina Gheorghiu a inclus în program lucrări de Bach, Mozart, Schumann, Beethoven.

Ioan POPESCU

Back To Top