Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

anafSăptămăna aceasta, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţeanu a anunţat că până la sfârşitul lui 2012, ANAF se va „descotorosi” de 6000 de angajaţi din cadrul administraţiilor financiare de la nivel naţional. În Prahova, decizia a stârnit neliniştea angajaţilor Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) şi indignarea sindicaliştilor acestei instituţii.

După spitale reformate şi desfiinţate a venit rândul administraţiilor financiare să treacă prin tăvălugul de concedieri al Executivului. De această dată victime sigure vor fi angajaţii ANAF din toată ţara. Nici Prahova nu va face excepţie, unde la DGFP o parte dintre angajaţi au zilele numărate.

Totul după ce ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţeanu a confirmat zvonurile: 6000 de angajaţi vor fi concediaţi până la finele anului viitor. Sindicaliştii prahoveni din rândul finanţiştilor au sărit ca arşi la aflarea veştii. Pentru început analiza pare a fi, în opinia acestora, mama învăţăturii.

„În ultimii doi trei ani Ministerul de Finanţe a fost deja restructurat prin mai multe operaţiuni de ajustare succesivă. Prin diminuarea funcţiilor de conducere cu peste o mie şi ceva de posturi. Au fost restrângeri de  personal şi în afara de acest lucru, în acest moment sunt aproximativ 2500-3000 de posturi libere la nivelul ministerului, adică blocate. Nu s-au mai făcut niciun fel de angajări în ultima perioadă. În mare parte sunt persoane care au plecat din sistem, persoane care au ieşit la pensie, ori unii au decedat. Această politică de a nu angaja forţă de muncă proprie a dus, practic, la sufocarea celorlalte direcţii din ţară.

În primul rând trebuie făcută o analiză completă a veniturilor care sunt aduse de către fiecare unitate fiscală în parte, iar apoi dacă sunt unităţi fiscale care nu justifică existenţa în sensul că aduc mai mulţi bani decât se cheltuie de fapt, cu aceste unităţi, atunci întradevăr punctul de vedere este corect exceptând situaţia în care este un punct relativ izolat din punct de vedere geografic şi trebuie să asiguri şi acolo aceste servicii. Observăm chiar o deplasare a interesului public. Acelaşi lucru s-a făcut şi în cazul spitalelor, iar din punctul meu de vedere, nu va fi o măsură care se va bucura de foarte mare popularitate în rândul oamenilor”, a declarat Aurel Fănică, liderul de sindicat al DGFP Prahova.

Cele mai afectate compartimente ale direcţiei prahovene sunt în acest moment cel juridic şi cel IT, unde, numărul angajaţilor este extrem de mic, iar gestionarea atribuţiilor e precum lupta cu morile de vânt. Comasările ar fi ultimul lucru de care DGFP Prahova ar avea nevoie.

„Nu găsesc că ar fi corect ca prin nişte comasări forţate să obligi oamenii ca pentru o ştampilă, viză sau autorizaţie, să străbată distanţe destul de mari, să dea bani din buzunar pentru acest lucru. Trebuie făcută o analiză corectă, pentru că altfel vor risca să deregleze nişte mecanisme destul de bine puse la punct până în acest moment. Comasările ar impune nişte probleme, atât de ordin organizatoric cât şi financiar”, a mai spus Fănică.

Andrei Constantinescu

Back To Top